Hoe deelnemen?

Wie mag deelnemen?

Iedereen die over een goede gezondheid beschikt kan en mag deelnemen aan de wedstrijden van het Oostends Loopcriterium. Zowel recreatieve als gevorderde lopers, ongeacht leeftijd of geslacht zijn welkom. Enkele wedstrijden bieden tevens jeugdlopen aan.

Hoe schrijf ik in voor een wedstrijd?

Dit kan steeds ter plaatse tot 15 minuten voor de start of via voorinschrijving indien dit door de wedstrijdorganisator wordt voorzien. Wie ter plaatse inschrijft betaalt meestal 8 euro, afhankelijk van de wedstrijd. Bij voorinschrijving kost het meestal 6 euro. Hou er rekening mee dat er soms een waarborg van 2 euro wordt gevraagd voor het borstnummer, als je loopt zonder vast criteriumnummer. Na afloop van de wedstrijd krijg je de waarborg terug mits afgifte van het borstnummer.

Kan ik vooraf inschrijven?

Soms. Enkele wedstrijden bieden de mogelijkheid om online in te schrijven. Klik op de wedstijden aan de linkerzijde om meer te weten.

 

Wat is een criteriumnummer?

Een criteriumnummer is een persoonlijk identificatienummer en tevens borstnummer. Enkel lopers met een criteriumnummer komen in aanmerking voor het eindklassement. Dit nummer moet voor elke wedstrijd ingevuld worden op je deelnameformulier.

 

Hoe vraag ik een criteriumnummer aan?

Klik hier om je persoonlijk criteriumnummer aan te vragen.