Mededeling criteriumnummers + aanpassing reglement 2018

Graag aandacht voor volgende belangrijke mededelingen i.v.m. de criteriumnummers en het reglement van het Oostends Loopcriterium.
 

Mededeling 1:

Door een fout bij de firma die de borstnummers leverde, zijn er tal van heren die nog met een voorlopig nummer rondlopen. Intussen zijn de ontbrekende nummers geleverd en kunnen de heren met een criteriumnummer tussen 148 en 230 hun definitief nummer bekomen. De lijst vind je op www.loopcriterium.be/criteriumnummer/lijst.
 

Het afhalen kan nu vrijdag 11 mei vóór de Keignaertloop - GP Jean Vandecasteele, in de tent waar ook de inschrijvingen zijn, vanaf 17.30 tot 19.15 uur, of bij de dienst Sport (Sportparklaan 6) tijdens de openingsuren.
 

Mededeling 2:

Wie een GROEN of BLAUW criteriumnummer in bezit heeft, met daarop de cijfers in zwart gedrukt, verzoeken we om het nummer te komen omruilen voor een exemplaar met witte cijfers. Deze zijn namelijk vanop afstand beter zichtbaar voor de mensen van de tijdsopnamen. Het omruilen kan eveneens vrijdag op de Keignaertloop of bij de dienst Sport.
 

Mededeling 3:

Door een onbeschikbaarheid van materiaal en diensten wegens de verkiezingen, kan de Massajogging van JT De Olifant niet plaatsvinden op zaterdag 6 oktober. Een nieuwe datum werd niet gevonden, waardoor de organisatie heeft beslist om de wedstrijd dit jaar af te gelasten. Dit heeft gevolgen voor de criteria m.b.t. de eindrankschikking van het OLC. Het aangepaste wedstrijdreglement vind je op www.loopcriterium.be/reglement.


Tip: blijf ook op de hoogte over het OLC door op Facebook de pagina www.facebook.com/oostendsloopcriterium te liken.