Oostends loopcriterium versie 2015

Eerst en vooral een gezond en sportief 2015 toegewenst van het volledige OLC team. Wij hopen jullie in 2015 terug te mogen begroeten op de verschillende wedstrijden van het OLC.

De laureaten van de editie 2014 worden uitgenodigd op de jaarlijkse apotheose die ook dit jaar doorgaat in het Openluchtcentrum Duin en Zee, dit op vrijdag 30 januari 2015, aanvang om 19.45 uur. De persoonlijke uitnodigingen gaan de eerste week van het nieuwe jaar de deur uit. Niet-laureaten die eveneens aanwezig willen zijn kunnen dit tegen de prijs van 12 euro (inclusief etentje).

Het programma 2015 telt opnieuw 17 wedstrijden waarvan 15 voor het individuele en 2 voor het teamklassement. De resultaten van Oostende Brugge Ten Miles en de Maraton Oostende komen enkel in aanmerking voor het teamklassement alhoewel er hier (indien meer dan 12 wedstrijden beƫindigd) individuele bonuspunten te winnen zijn.

Verder zijn er twee wijzigingen in het programma. Enerzijds is er de datumswitch van de Hermesloop van begin oktober naar vrijdag 17 april 2015. Anderzijds wordt de Wijkloop Nieuwe Wijk Stene vervangen door Dwars door Ter Zee. De organisatie van deze nieuwe wedstrijd ligt in de handen van de school voor Buitengewoon Secundair Onderwijs Ter Zee. Start en aankomst van de wedstrijd zijn op de campus van de School in de Maurice Sabbestraat.

De teamcompetitie start met Oostende-Brugge Ten Miles op zondag 01 maart 2015. Het inschrijvingsformulier voor de teamcompetitie kan onderaan worden gedownload en moet worden ingediend bij de dienst Sport voor 28 februari 2015.

De deelnemingprijs voor de verschillende wedstrijden gaat met 1 euro omhoog. Bij een daginschrijving bedraagt de deelnemingsprijs telkens 7 euro. Bij voorinschrijving is dit 6 euro. Voor iedere wedstrijd is er tot 3 werkdagen voor de wedstrijddag mogelijkheid tot voorinschrijving aan de balie van de Mr. V-Arena. Bij sommige (niet alle) wedstrijden zal er mogelijkheid zijn om digitaal in te schrijven.