Vanaf nu te verkrijgen: de enige echte HEROOS loopkledij en fietskledij!

In januari 2015 werd Heroos gelanceerd, de noemer waaronder we bewegend Oostende willen verzamelen en waarmee we nog meer mensen willen motiveren om aan sport te doen. Ondertussen zijn we enkele maanden verder en stellen we aan de Oostendse Heroos met trots twee helden-waardige sportoutfits voor, nl. een Heroos wieleroutfit en loopoutfit.

 

Kleine prijs, mét kortingsmogelijkheden

Er werd bewust gekozen voor een democratische prijs van € 75 voor de wieleroutfit en € 55 voor de loopoutfit. Bovendien kan aan de hand van een aantal criteria telkens € 5 korting verkregen worden. De kortingen zijn cumuleerbaar, wat erop neerkomt dat in totaal € 20 korting op de reeds budgetbewuste prijzen kan verkregen worden. De criteria zijn:

  • Registratie op de Heroos website.
  • Deelname in 2015 aan minimum 2 sportevenementen georganiseerd door de dienst Sport-Sportraad (Oostends Loopcriterium, Sporteldagen, Triatlon Bredene-Oostende).
  • Een volle Sport overdag tienbeurtenkaart (op jouw naam) voorleggen.
  • Vertonen van je lidkaart of een ander bewijs van aansluiting bij een Oostendse sportclub.

Heroos fietsoutfit

Bestaat uit een trui met korte mouwen en een korte broek. De broek is voorzien van een zeem van hoge kwaliteit en is voor dames zonder bretellen. Zowel truitje als broek zijn van topkwaliteit en zullen zowel de recreatieve fietser als veeleisende wielertoerist bekoren.

 

Heroos loopoutfit

Bestaat uit een strakke lycra loopshort en truitje met korte mouwen. De short is achteraan voorzien van een zakje met rits, wat handig is om bv. een paspoort of sleutel veilig bij te houden. Het looptruitje zit dankzij de losse pasvorm en het lichte materiaal erg comfortabel.

 

Alle info vind je via www.heroos.be/shop

Oostends Loopcriterium
Oostends Loopcriterium
Oostends Loopcriterium
Labels: